Varsapihatto ja kantavien tammojen täyshoitopalvelut

Varsapihatto

1.6.2023 alkaen tarjoamme varsapihattopaikkoja. 

Pihattoon mahtuu 4 varsaa, ja siihen kuuluu kaksi ovinen makuuhalli turve/olkikuivituksella, sekä hiekkapohjainen pitkä jaloittelualue loivassa rinteessä, josta myös suora pääsy laitumelle. Lisäksi lämmitettävä juoma-astia takaa varsojen juonnin myös kovilla pakkasilla. 

Varsat saavat vapaasti kuivaa/esikuivattua heinää heinähäkistä, ja väkirehuna on varsojen täysrehu + tarvittavat lisät (esim. lisäproteiini, pellavapuuro). Väkirehuruokintojen ajaksi varsat kytketään kiinni omille ruokakupeilleen, jotta jokainen saa syödä rauhassa oman annoksensa. Samalla varsat tottuvat taluttamiseen ja kytkettynä olemiseen. 

Hintaan kuuluu myös irtijuoksutus/irtohypytys maneesissa tarpeen mukaan. 

Hoidamme myös varsasi rokotukset, vuolut ja madotukset, ja laskutamme nämä omistajilta pihattovuokran yhteydessä. 

Saat käydä katsomassa varsaasi vaikka päivittäin, mutta laitamme myös tasaisesti kuulumisia tallin whatsapp-ryhmän kautta. 

Lisäpalveluna mahdollistaa ostaa varsan koulutuspalveluja esim. ohjasajo-opetus, lastauskoulutus jne. 

Pihattopaikan hinta on 380 €/kk, sis alv 24 % 


Kantavien tammojen täyshoitopalvelut

1.6.2023 alkaen tarjoamme kantavien tammojen täyshoitopalveluita. 

Tiineyskuukaudet 1-9 hintaan 600 €  ei maneesin/kentän käyttö-oikeutta, tai 640 €  sis. maneesin ja kentän käyttö-oikeuden

Tiineyskuukaudet 10- varsan vieroitukseen saakka 800 €

Tammasi saa luotettavan hoidon ja seurannan lisäksi ison varsomiseen tarkoitetun karsinan reilulla kuivikkeella ja videovalvonnan, sekä varsomisen valvonnan. Lisäksi muut normaaliin täyshoitopakettiin kuuluvat edut! Lue ne täältä Palvelut ja Hinnasto

Lisäksi tammasi ulkoilee yksin tai kaverin kanssa kokopäiväisesti, vapaa analysoitu esikuivattu heinä syöttölaatikoista. Heinän lisäksi hintaan kuuluu kaura/täysrehu, kivennäinen, sekä lopputiineyden lisärehuruokinta. Kesällä mahdollisuus laiduntamiseen.

Hoidamme puolestasi tiineysultrat,rokotukset, vuolut, sekä madotukset, ja laskutamme ne eläinlääkärin hinnaston mukaisesti.