Tallialue

Tallissamme on 13 karsinapaikkaa, joista kaksi ovat suurempia varsomiskarsinoita. Tallirakennus on rakennettu vuonna 2006 ja maneesi vuonna 2008. Molemmat rakennukset ovat erinomaisessa kunnossa säännöllisen ylläpidon ansiosta. Tilavan maneesin mitat ovat 20 m x 55 m ja sen päätyseinässä on asennettuna peilejä. Ulkoratsastuskentän koko on 21 m *58 m. Lisäksi meiltä löytyy kattava estekalusto. 

Kuivikkeena käytämme turvetta. Heinät jaetaan neljästi vuorokauden aikana. Hevoset ulkoilevat koko päivän, joko yksin tai kaverin kanssa samassa tarhassa. Kesällä laidun mahdollisuus. Lisäksi tallista löytyy pesukarsina, varusteiden kuivaushuone, lämmin satulahuone, sisäwc. Jokaisella asiakkaalla on oma kaappi jossa on reilusti säilytystilaa varusteille. 

Käytössä on myös monipuolisia maastoja.

Henkilökunta

Tallin arkea pyörittää Minttu Lipponen, jolla on reilun 20 vuoden ajalta työkokemusta hevosalalta. 

Olen päässyt tekemään monenlaisia hevosalan töitä mm hevosten hoitajan, tallimestarin, ratsuttajan ja opettajan roolissa. Olen myös pyörittänyt omaa ratsastuskoulua seitsemän vuoden ajan. Olen kilpaillut aktiivisesti sekä este,- että kouluratsastuksessa tasolle Prix St George/110 cm asti, sekä kouluttanut itse suurimman osan kilparatsuistani.  Vuosien varrella minulla on ollut paljon valmentajia, mutta tärkeimmät opit olen kuitenkin saanut Mikaela Soratieltä, Piet Tijjseniltä, Pasi Melleriltä, sekä estepuolella Piude Myrskogilta ja Erkki Vähäkalliolta. Pitkän urani aikana olen päässyt ratsastamaan nuoria huippusukuisia (nykyisiä) GP hevosia, ja saanut hyvää kokemusta nuorten hevosten kouluttamisesta. Vaikka en enää toimikkaan ratsastuskoulussa, valmennan silti mielelläni, ja etenkin nuoret ratsastajat ja ns. täti-ratsastajat ovat sydäntäni lähellä. Tallin pidon ohella teen työtä asiakaspalvelun alalla, ja opiskelen liiketaloutta. 

Oman tallin pidossa minulle on tärkeintä hevosten hyvinvointi, laadukkaat rehut, hyvä ammattitaitoinen hoito ja toimivat puitteet harrastaa. Pyrin kehittämään tallimme toimintaa jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.